Vorige | Volgende
Verkocht

Cuneraweg 440 RHENEN

Deze woning is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

TOPLOCATIE IN RHENEN Midden in natuurgebied 'Utrechtse Heuvelrug' – nabij het Egelmeer - is deze vrijstaande recreatiewoning voorzien van uitbouw gelegen op een perceel van circa 2.200 m² erfpachtgrond. De grond is in eigendom van Staatsbosbeheer, die deze grond in erfpacht uit zal geven. De recreatiewoning is gelegen in het buitengebied van Rhenen, omgeven door bos en agrarische gronden, in de...

Kenmerken

Soort woning
Recreatiewoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1956
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving

Omschrijving

TOPLOCATIE IN RHENEN

Midden in natuurgebied 'Utrechtse Heuvelrug' – nabij het Egelmeer - is deze vrijstaande recreatiewoning voorzien van uitbouw gelegen op een perceel van circa 2.200 m² erfpachtgrond. De grond is in eigendom van Staatsbosbeheer, die deze grond in erfpacht uit zal geven. De recreatiewoning is gelegen in het buitengebied van Rhenen, omgeven door bos en agrarische gronden, in de driehoek tussen Veenendaal, Amerongen en Elst. Het nabijgelegen Amerongse bos met zijn eeuwenoude bomen en lange beuken- en eikenlanen ademt nog steeds de sfeer van oude landgoederen. De natuur met zijn vele wandel- en fietsroutes biedt een prachtige, rustige woonomgeving om heerlijk in te recreëren. De rust om de recreatiewoning heen wordt gehandhaafd door het gegeven dat de toegangsweg enkel toegankelijk is voor bestemmingsverkeer.

Voorzieningen als scholen, winkels en sportverenigingen zijn op fietsafstand van de recreatiewoning gelegen in de plaats Veenendaal. Voor meer winkelaanbod en voorzieningen kunt u tevens terecht in Rhenen zelf. Veenendaal en Rhenen zijn goed bereikbaar via de A12, A15 en A30 en diverse N-wegen en zijn zeer centraal gelegen in Nederland. Het object wordt uitgegeven op basis van een recht van erfpacht voor 30 jaar. De vraagprijs voor de opstallen is € 100.000.- k.k. De canon bedraagt € 4.734,- per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd conform het CPI, vastgesteld door het CBS.
Hebben wij uw interesse gewekt, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.


KENMERKEN
Bouwjaar : 1956
Bouwwijze : traditioneel gebouwd, pannengedekt
Woonoppervlakte : ca. 100 m²
Overige inpandige ruimten : ca. 8 m² (kelder en vliering)
Externe bergruimten : ca. 12 m² (schuur en overstek schuur/houtopslag)
Inhoud : ca. 436 m³
Perceelsoppervlakte : ca. 2.200 m²


INDELING

De recreatiewoning is opgetrokken in metselwerk – enkelsteens – en het dak is niet geïsoleerd. Het pand is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en voorzien van elektriciteit, water en gas. Onder de recreatiewoning is een kelder aanwezig en op het perceel vindt u een schuur met een overstek geschikt voor houtopslag.

BEGANE GROND
Entree met trapopgang naar de verdieping en toegang tot de kelder, woonkamer met kachel, keuken met dubbele schuifpui naar de tuin met terras, badkamer voorzien van wastafel en douche, berging.

VERDIEPING
3 slaapkamers, toilet met fontein, kast waarin opstelling voor de wasmachine en droger, overloop, toegang tot een vliering.


BIJZONDERHEDEN
de grond wordt door Staatsbosbeheer in erfpacht uitgegeven voor een periode van 30 jaar;
de vraagprijs op Funda van € 275.000,- k.k. geeft een indicatie van de marktwaarde, waarbij de grondwaarde voor 75% is meegenomen. Omdat Staatsbosbeheer het natuurgebied waarin de recreatiewoning is gelegen bijeen wenst te houden wordt de tot de woning behorende grond in erfpacht uitgegeven en de opstal (op basis van een afhankelijk opstalrecht) verkocht. De aanvangscanon bedraagt € 4.734,-- per jaar en vraagprijs voor de opstallen bedraagt € 100.000,- k.k.;
de notariskeuze is voorbehouden aan verkoper;
er is geen verkoopvragenlijst en lijst van roerende zaken beschikbaar van deze recreatiewoning. Verkoper attendeert uitdrukkelijk op het feit dat hij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen van/gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Dergelijke eigenschappen c.q. gebreken zullen voor risico en rekening van koper komen. Bij de vaststelling van de koopsom is hiermee rekening gehouden;
in de koopakte zal tevens een ouderdomsclausule worden opgenomen, waarin wordt aangegeven dat gezien het bouwjaar van de recreatiewoning de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Recreatiewoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²
Overige inpandige ruimte
8 m²
Externe bergruimte
12 m²
Inhoud
436 m³
Perceeloppervlakte
2.200 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel
Voorzieningen
rookkanaal, schuifpui

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel, houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Rhenen
Sectie
A
Perceel
1036
Oppervlakte
2200 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving
Tuintype
tuin rondom

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Foto's

Nabijgelegen