Vorige | Volgende
Verkocht

Eerste Kruishaarseweg 11 * NIJKERK

Dit agrarisch object is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

PROFESSIONEEL PAARDENBEDRIJF Op een uitmuntende locatie gelegen in het buitengebied van de gemeente Nijkerk hebben wij het genoegen te koop aan te mogen bieden dit professionele PAARDENBEDRIJF op een perceel van ruim 8.000 m² grond. Het object is voorzien van een rijhal met binnenbak (ca. 22 x 50 meter) voorzien van zandbodem, degelijk uitgevoerde paardenstallen (15 individuele boxen), bijbehorende...

Kenmerken

Provincie
Gelderland
Gemeente
Nijkerk
Type
Paardenbedrijf
Hoofdbestemming
Paardenhouderij
Nevenbestemming
Manege/pensionstalling
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom
Status
Verkocht

Omschrijving

PROFESSIONEEL PAARDENBEDRIJF

Op een uitmuntende locatie gelegen in het buitengebied van de gemeente Nijkerk hebben wij het genoegen te koop aan te mogen bieden dit professionele PAARDENBEDRIJF op een perceel van ruim 8.000 m² grond. Het object is voorzien van een rijhal met binnenbak (ca. 22 x 50 meter) voorzien van zandbodem, degelijk uitgevoerde paardenstallen (15 individuele boxen), bijbehorende additionele ruimten waaronder spuitplaatsen, zadelkamer en stalling voor o.a. paardentrailers en kantine voorzien van keukenblok/bar met uitzicht over de rijhal. Daarnaast vindt u op het terrein een bakhuis (verblijfsruimte), veldschuur met verblijfsruimte, paardenstal voorzien van 12 individuele boxen, buitenrijbaan (ca. 20 x 60 meter) en een paddock. Het object voorziet tevens in een zeer ruim parkeerterrein met elektrisch smeedijzeren toegangspoort. Ook is het mogelijk om extra weiland bij te kopen aan de achterzijde van het object.

Nijkerk is centraal gelegen tussen de Veluwe en Eemland en biedt een rustige en landelijke woonomgeving. Tegelijkertijd is Nijkerk goed bereikbaar wegens de ligging nabij de A28. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u Nijkerk niet uit. De stad beschikt over diverse winkelcentra. Meer winkelaanbod, restaurants e.d. vindt u in de nabijgelegen stad Amersfoort. De omgeving van het paardenbedrijf biedt vele uitrijmogelijkheden.

Kortom: een uitermate geschikte plaats voor het oprichten dan wel voortzetten van uw (paarden)bedrijf.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1987 en 2002
Rijhal: ca. 1.754 m²
Bakhuis: ca. 41 m²
Veldschuur: ca. 63 m²
Paardenstal: ca. 178 m²
Perceelsoppervlakte: 8.039 m²

INDELING
RIJHAL MET KANTINE EN FACILITEITEN
De rijhal is gebouwd in 2002 en heeft een afmeting van ca. 22 x 65 meter. De zijwanden zijn gemetseld met golfplaten dak voorzien van lichtpanelen. De binnenbak (ca. 22 x 50 meter) heeft een zandbodem. Onder hetzelfde dak als de rijhal vindt u nog een 15-tal paardenboxen. Deze zijn onder andere te bereiken vanuit de rijhal via een doorgang. De boxen (ca. 3 x 3 meter) zijn alle voorzien van drink- en voerbakken. Overige additionele ruimten in de rijhal zijn een toilet, 3 spuitplaatsen, poetsplaats, een zadelkamer en stallingsruimte voor onder andere paardentrailers en voeropslag. Deze stallingsruimte is voorzien van een elektrische overheaddeur.
De betonnen verdiepingsvloer heeft een grootte van ca. 14 x 8,50 meter. Slechts een gedeelte van 4,60 x 8,50 meter is in gebruik als kantine, die voorzien is van een keukenblok/bar. Vanuit de kantine kijkt u uit op de rijhal. De overige ruimte op de verdiepingsvloer is in gebruik als opslagruimte, maar biedt daarentegen de mogelijkheid tot uitbreiding.

BAKHUIS (verblijfsruimte)
We betreden de woning via de voordeur en bereiken de entreehal voorzien van garderobe. Vanuit de hal is de douchekamer voorzien van douche en wastafel bereikbaar en het toilet. Doorlopend komt u in de ruime woon-/eetkamer met nokzicht en entreesol. Het keukenblok is L-vormig en voorzien van inductiekookplaat, oven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, wasmachine en c.v.-installatie. De entresol is in gebruik als slaapvertrek. Deze charmante vrijstaande woning is gelegen aan de voorzijde van het object. Om privacy te genereren is de tuin/het terras afgezet met een coniferenhaag.

VELDSCHUUR
De veldschuur is opgetrokken in houten rabatdelen met gedeeltelijk gestuukte wanden en een golfplaten dak. In een gedeelte van de veldschuur is een verblijfsruimte gecreëerd in de vorm van een appartement. Dit appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, slaapkamer, douchekamer en toilet. Het appartement is uitermate geschikt voor het huisvesten van bijvoorbeeld een stalmedewerker of groom. Tot slot beschikt de veldschuur nog over bergruimte op de begane grond en een open hooizolder op de verdieping.

PAARDENSTAL
De paardenstal is gebouwd rond 1987 en gerenoveerd in 2002 en heeft een afmeting van ca. 9,50 x 19 meter. De stal is opgetrokken in steen met een golfplaten dak. De stal is voorzien van 12 paardenboxen (ca. 3 x 3 meter).

Daarnaast vindt u op het terrein nog de volgende faciliteiten:
BUITENRIJBAAN: afmeting ca. 20 x 60 meter, voorzien van een zandbodem en houten omheining.
PADDOCK: voorzien van een zandbodem en houten omheining
PARKEERTERREIN: te bereiken via een smeedijzeren elektrische toegangspoort, verhard met klinkerbestrating.

BIJZONDERHEDEN
Het bijkopen van extra weiland van 1.06.52 hectare aan de achterzijde van het object behoort tot de mogelijkheid.

Kortom: een uitermate geschikte plaats voor het oprichten dan wel voortzetten van uw (paarden)bedrijf.Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Paardenbedrijf
Nevenbestemming
Manege/pensionstalling
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 80 a 39 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
D
Perceel
674
Are
80
Centiare
39

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nijkerk
Sectie
D
Perceel
674
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's