Vorige | Volgende
Verkocht

Gageldijk 103 A en B UTRECHT

Dit agrarisch object is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

Aan de rand van Utrecht bieden wij te koop aan een MANEGEBEDRIJF met fraaie DIENSTWONING, binnenrijhal, twee buitenbakken, in totaal ca. 35 keurige pony-/paardenboxen, parkeergelegenheid, erf, springtuin en grasland. Het totale perceel van dit object bedraagt 24.530 m². De manege is uniek gelegen aan de rand van het Noorderpark en biedt prachtige uitrijmogelijkheden in het bosrijke gebied. Het...

Kenmerken

Provincie
Utrecht
Gemeente
Utrecht
Type
Manegebedrijf met woonhuis
Hoofdbestemming
ManegePensionstalling
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom
Status
Verkocht

Omschrijving

Aan de rand van Utrecht bieden wij te koop aan een MANEGEBEDRIJF met fraaie DIENSTWONING, binnenrijhal, twee buitenbakken, in totaal ca. 35 keurige pony-/paardenboxen, parkeergelegenheid, erf, springtuin en grasland. Het totale perceel van dit object bedraagt 24.530 m².
De manege is uniek gelegen aan de rand van het Noorderpark en biedt prachtige uitrijmogelijkheden in het bosrijke gebied. Het bedrijf bestaat uit een binnen rijhal van 20 x 40 meter met een mogelijkheid van uitbouwen naar een hal van 20 x 60 meter. De hal beschikt aan de "langszijde" over een looppad met aangrenzend 12 pony-/paardenboxen. Er is een kantine met professionele keuken, toiletgroepen voor dames en heren, jurykamer, tuigagekamer, magazijn en een slaap-/woonkamer. Aangrenzend aan de manege is een fraaie dienstwoning gebouwd. Alles is aaneengebouwd en heeft daardoor efficiënte looplijnen. Er is een milieuvergunning aanwezig voor 25 paarden en 25 pony`s
Kortom: een bedrijf die door zijn ligging en faciliteiten veel kansen biedt aan een goede ondernemer.

KENMERKEN manege
BOUWJAAR: 1978, aanbouw 2005
BRUTO VLOEROPPERVLAK: ca. 2.328 m²
NETTO VLOEROPPERVLAK: ca. 2.266 m²
VERHUUBAAR VLOEROPPERVLAK: ca. 2.266 m²
BRUTO INHOUD: ca. 10.840 m³

KENMERKEN dienstwoning
BOUWJAAR: 2000
BOUWWIJZE: traditioneel gebouwd en golfplaten dak
WOONOPPERVLAKTE: ca. 198 m²
OVERIGE INPANDIGE RUIMTE: ca. 57 m²
GEBOUWGEBONDEN BUITENRUIMTE: ca. 9 m²
EXTERNE BERGRUIMTE: ca. 7 m²
INHOUD: ca. 860 m³
PERCEELSOPPERVLAKTE: 24.530 m²

INDELING manege
Op de begane grond van de manege vindt u de dames– en herentoiletten, een tuigage– en jurykamer, beiden met uitzicht op de binnen rijhal, magazijn, provisiekast, een slaap– c.q. woonkamer voorzien van douche en toilet en er is een trap naar de kantine.
De kantine heeft aan de ene zijde uitzicht op de buitenbak en aan de andere zijde op de binnen rijhal. Er zijn twee aparte kamers die te gebruiken zijn als kantoor– c.q. vergaderkamers. Achter de kantine is een professionele keuken aanwezig voorzien van gasfornuis, oven, frituur, magnetron, vaatwasser, ijsblokjesmachine, koelkast, vrieskast en een wasmachine.
De binnen rijhal heeft een grootte van 20 x 40 meter, maar is eenvoudig te vergroten naar 20 x 60 meter. De hal beschikt aan de "langszijde" over een looppad met aangrenzend 12 pony-/paardenboxen, variërend in grootte (3,5 x 3 meter, 2,5 x 3 meter of 3 x 3 meter).

Aan de achterzijde van de binnen rijhal is in 2005 een aanbouw gecreëerd. Deze aanbouw is zodanig ontworpen dat deze eenvoudig bij de rijhal te betrekken is. Thans fungeert de aanbouw als opslagruimte voor stro, machines e.d. en is er een opstapperron voor invaliden gecreëerd middels een invalidenlift.
Er is een loopstal die te verbouwen is in 3 paardenboxen. Ook is er water en licht aanwezig.
Aan de achterzijde van de manege rijdt u direct het bosgebied in met diverse prachtige uitrijmogelijkheden.
Naast de rijhal staat een paardenstal voorzien van 17 paardenboxen. Ook zijn er nog 3 paardenboxen in een losstaand gebouw.

INDELING dienstwoning
SOUTERRAIN
De woning is gedeeltelijk onderkelderd (ca. 57 m²). De ruimte is voorzien van een pantry en is ingericht als bruin café.
BEGANE GROND
Via de entree bereikt u de ruime hal met garderobe. Er is een woonkeuken voorzien van een elektrische kookplaat, magnetron, vaatwasser en koelkast. Er zijn open-slaande deuren die naar het terras leiden en er is een houtkachel aanwezig. De vloer is voorzien van fraaie estrikken met vloerverwarming. Aangrenzend is de woon-kamer met gashaard. Deze vloer is voorzien van een houten eikenvloer, zo ook de vloer in de hal.
Voorts is er nog een (logeer)woonkamer met aparte slaapkamer en eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Vanuit deze kamer bereikt u tevens het souterrain.
Tot slot is er nog een apart toilet en een bijkeuken voorzien van pantry waarin de aansluiting voor de wasmachine en de droger en een vriezer. Ook is er een buitendeur.
VERDIEPING
Op de verdieping vindt u de overloop, een slaapkamer met loggia (ca. 9 m²) en inloopkast, ensuite badkamer voorzien van whirlpool, douchecabine, wastafelmeubel en toilet. De plavuizenvloer is voorzien van vloerverwarming. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers, waarvan één met eigen wastafel.
ALGEMEEN
Alle ramen en deuren zijn voorzien van horren en er is een electrisch zonnescherm.

OVERIGEN
- buitenbak (18 x 40 meter) aan de voorzijde voorzien van verlichting met een gedraineerde bodem
- buitenbak (22,5 x 45 meter) aan de achterzijde voorzien van verlichting met een gedraineerde bodem
- mestput met overkapping (ca. 50 m³)
- mestsilo
- groot parkeerterrein aan de voorzijde
- springtuin (ca. 40 x 80 meter) aan de voorzijde
- weiland van ca. 10.000 m² (verdeeld in twee gedeelten) aan de zijkant
- het gehele terrein is voorzien van een pompinstallatie die aangesloten is op de sloot
- elektrische toegangspoort, intercom en alarminstallatie
Kortom: een bedrijf die door zijn ligging en faciliteiten veel kansen biedt aan een goede ondernemer.
Voorbehoud gunning verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Manegebedrijf met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
2 ha 45 a 30 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Utrecht
Sectie
AA
Perceel
84
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Utrecht
Sectie
AA
Perceel
85
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's