Vorige | Volgende
Verkocht

Oud Eemnesserweg 29 A EEMNES

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

Op een gunstige locatie in het buitengebied van Eemnes bieden wij aan een nieuw gebouwde, volledig geïsoleerde LOODS ten behoeve van KWEKERIJ / BOOM-VERZORGINGSBEDRIJF. De kwekerij is bereikbaar via een oprit met toegangshek. De loods, die gebouwd is in 2014, is voorop het terrein gesitueerd en heeft een grootte van 300 m². Naast het opslaggedeelte vindt u er nog een werkruimte met baliefunctie,...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
300 m²

Omschrijving

Op een gunstige locatie in het buitengebied van Eemnes bieden wij aan een nieuw gebouwde, volledig geïsoleerde LOODS ten behoeve van KWEKERIJ / BOOM-VERZORGINGSBEDRIJF.

De kwekerij is bereikbaar via een oprit met toegangshek. De loods, die gebouwd is in 2014, is voorop het terrein gesitueerd en heeft een grootte van 300 m². Naast het opslaggedeelte vindt u er nog een werkruimte met baliefunctie, keukenruimte/kantine en doucheruimte. De loods staat op een ruim perceel van 5.265 m² met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het object is gelegen aan een rustige weg in Eemnes, nabij de snelwegen A1 en A27.

BESCHRIJVING
BEDRIJFSRUIMTE
De loods is voorzien van twee elektrische overheaddeuren (ca. 4 x 4 meter) met aan de achterzijde van het gebouw een loopdeur. Het gebouw is voorzien van een geïsoleerde betonplatenvloer, geïsoleerde sandwich wandpanelen en geïsoleerde sandwich dakplaten met lichtpanelen.

INDELING
Entree, voorportaal met meterkast, werkruimte met baliefunctie voorzien van plavuizen vloer, keukenruimte/kantine met pantry, separate doucheruimte, separaat toilet met fontein, ruime opslagruimte. Boven de werkruimte en de keuken (voorste gedeelte) is een verdieping gerealiseerd.

De bedrijfsruimte is voorzien van nutsvoorzieningen, eigen C.V.-installatie met boiler, krachtstroom, telefooninstallatie en alarminstallatie voorzien van camerabeveiliging en bewegingssensoren.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
300 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Eemnes
Sectie
F
Perceel
1400
Oppervlakte
5265 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Nabijgelegen