Vorige | Volgende
Verkocht

Oud Eemnesserweg 29 A EEMNES

Dit agrarisch object is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

Op een gunstige locatie in het buitengebied van Eemnes bieden wij aan een nieuw gebouwde, volledig geïsoleerde LOODS ten behoeve van KWEKERIJ / BOOMVERZORGINGSBEDRIJF. De kwekerij is bereikbaar via een oprit met toegangshek. De loods, die gebouwd is in 2014, is voorop het terrein gesitueerd en heeft een grootte van 300 m². Naast het opslaggedeelte vindt u er nog een werkruimte met baliefunctie,...

Kenmerken

Provincie
Utrecht
Gemeente
Eemnes
Type
Overige bedrijf
Hoofdbestemming
Tuinbouwbedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom
Status
Verkocht

Omschrijving

Op een gunstige locatie in het buitengebied van Eemnes bieden wij aan een nieuw gebouwde, volledig geïsoleerde LOODS ten behoeve van KWEKERIJ / BOOMVERZORGINGSBEDRIJF.

De kwekerij is bereikbaar via een oprit met toegangshek. De loods, die gebouwd is in 2014, is voorop het terrein gesitueerd en heeft een grootte van 300 m². Naast het opslaggedeelte vindt u er nog een werkruimte met baliefunctie, keukenruimte/kantine en doucheruimte. De loods staat op een ruim perceel van 5.265 m² met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het object is gelegen aan een rustige weg in Eemnes, nabij de snelwegen A1 en A27.

BESCHRIJVING
BEDRIJFSRUIMTE
De loods is voorzien van twee elektrische overheaddeuren (ca. 4 x 4 meter) met aan de achterzijde van het gebouw een loopdeur. Het gebouw is voorzien van een geïsoleerde betonplatenvloer, geïsoleerde sandwich wandpanelen en geïsoleerde sandwich dakplaten met lichtpanelen.

INDELING
Entree, voorportaal met meterkast, werkruimte met baliefunctie voorzien van plavuizen vloer, keukenruimte/kantine met pantry, separate doucheruimte, separaat toilet met fontein, ruime opslagruimte. Boven de werkruimte en de keuken (voorste gedeelte) is een verdieping gerealiseerd.

De bedrijfsruimte is voorzien van nutsvoorzieningen, eigen C.V.-installatie met boiler, krachtstroom, telefooninstallatie en alarminstallatie voorzien van camerabeveiliging en bewegingssensoren.

Genoemde vraagprijs is excl. btw.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Overige bedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 52 a 65 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
F
Perceel
1400
Are
52
Centiare
65

Kadastrale gegevens

Gemeente
Eemnes
Sectie
F
Perceel
1400
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Nabijgelegen