Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende
Verkocht

Ruizendaalhof 0 ong Eemnes

Deze woning is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

Deze 10 seniorenwoningen liggen rondom een  sfeervolle hof. Alle woningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. De keuken en de slaapkamer op de begane grond sluiten aan op de knusse achtertuin, deels grenzend aan het water. De compleet ingerichte badkamer op de begane grond is bereikbaar, middels een schuifdeur, vanuit de slaakamer. Het grote raam aan de voorgevel zorgt voor een...

Kenmerken

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
6
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2017

Omschrijving

Deze 10 seniorenwoningen liggen rondom een  sfeervolle hof. Alle woningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond.

De keuken en de slaapkamer op de begane grond sluiten aan op de knusse achtertuin, deels grenzend aan het water. De compleet ingerichte badkamer op de begane grond is bereikbaar, middels een schuifdeur, vanuit de slaakamer. Het grote raam aan de voorgevel zorgt voor een fijne lichtinval in de woonkamer. En natuurlijk kijkt u vanuit de woonkamer gezellig uit op de knusse hof.
 
De verdieping is niet ingedeeld. Optioneel is een extra slaap-, werk-, of hobbykamer te realiseren. Een aantal woningen hebben een topgevel op deze verdieping, wat voor nog meer ruimte zorgt!

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Nabijgelegen