Vorige | Volgende
Onder optie

Ruizendaalhof 0 ong Eemnes

Deze woning is onder optie

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

Deze 10 seniorenwoningen liggen rondom een  sfeervolle hof. Alle woningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. De keuken en de slaapkamer op de begane grond sluiten aan op de knusse achtertuin, deels grenzend aan het water. De compleet ingerichte badkamer op de begane grond is bereikbaar, middels een schuifdeur, vanuit de slaakamer. Het grote raam aan de voorgevel zorgt voor een...

Kenmerken

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
13
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2017

Omschrijving

Deze 10 seniorenwoningen liggen rondom een  sfeervolle hof. Alle woningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond.

De keuken en de slaapkamer op de begane grond sluiten aan op de knusse achtertuin, deels grenzend aan het water. De compleet ingerichte badkamer op de begane grond is bereikbaar, middels een schuifdeur, vanuit de slaakamer. Het grote raam aan de voorgevel zorgt voor een fijne lichtinval in de woonkamer. En natuurlijk kijkt u vanuit de woonkamer gezellig uit op de knusse hof.
 
De verdieping is geheel vrij indeelbaar. Een extra slaap-, werk-, of hobbykamer. Er is volop ruimte! Een aantal woningen hebben zelfs op deze verdieping een topgevel, wat voor nog meer ruimte zorgt!

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's