Vorige | Volgende
Verkocht

Ruizendaallaan 0 ong EEMNES, Zuidpolder

Deze woning is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

BOUW JE DROOMHUIS IN ZUIDPOLDER VRIJE KAVEL - Bouwnummer 2 NATUURLIJK DORPS WONEN - Zuidpolder Eemnes - Ontspannen wonen in een groen weidegebied. Dat is wonen in Zuidpolder Eemnes. Ten zijden van Eemnes groeit een woongebied waar het natuurlijk en dorps wonen is. Het oorspronkelijke weidegebied vormt he decor. Het unieke landelijke karakter blijft bewaard. Zuidpolder biedt haar bewoners keus uit...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
2
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Wijk
Zuidpolder
Ligging
Aan water, in woonwijk, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Omschrijving

BOUW JE DROOMHUIS IN ZUIDPOLDER

VRIJE KAVEL - Bouwnummer 2

NATUURLIJK DORPS WONEN

- Zuidpolder Eemnes -
Ontspannen wonen in een groen weidegebied. Dat is wonen in Zuidpolder Eemnes. Ten zijden van Eemnes groeit een woongebied waar het natuurlijk en dorps wonen is.

Het oorspronkelijke weidegebied vormt he decor. Het unieke landelijke karakter blijft bewaard. Zuidpolder biedt haar bewoners keus uit veel verschillende woningtypen. De afwisseling in architectuur zorgt voor een gevarieerd beeld dat goed past bij het dorpse karakter. Op deze plek is het mooi en natuurlijk wonen, in duurzame woningen van hoogstaande kwaliteit. Wonen in Zuidpolder is een stap vooruit!

Meer weten over wonen in Zuidpolder? Kijk op www.zuidpoldereemnes.nl.

- In het hart van Nederland -
Eemnes ligt in het hart van Nederland aan de rand van 't Gooi. Vanuit Zuidpolder ben je in een paar minuten in het centrum van Eemnes en met de auto in enkele minuten op de A27. Hiervandaan is heel het land snel bereikbaar.

- Bouw zelf uw droomhuis -
Zuidpolder biedt u nu de kans om zelf uw droomhuis te bouwen op een unieke locatie. Dat kan in vertrouwde traditionele stijl, maar ook modern en strak. Het plan omvat in totaal 500 vrije kavels die in grootte variëren van 400 tot ruim 700 m². De verkoopprijzen zijn afhankelijk van de grootte en ligging van de kavel. De uitgifte van kavels gebeurt in fasen.

- Zelfbouwkavels aan de Ruizendaallaan -
Nu gaan er vier nieuwe vrije kavels in verkoop, alle vier met achterzijde grenzend aan water. Deze zelfbouwkavels (1, 2, 3 en 16) liggen aan de Ruizendaallaan, tegen de bestaande dorpsrand van Eemnes aan, nabij de Wakkerendijk.

- Uw woonwensen vervuld -
Als koper bouwt u hier uw eigen huis. U koopt de grond van Zuidpolder CV. Samen met een architect en bouwer gaat u tekenen en uw woonwensen vormgeven. Zo kunt u alles wat u wenst in een woning een plek geven. Meer daglicht, extra slaapkamers, een tweede badkamer of liever een dubbele garage; veel is mogelijk.

- Alles binnen handbereik -
Eemnes staat bekend om het bloeiende culturele en actieve sport- en verenigingsleven. Alle voorzieningen zijn voorhanden, zoals een gezondheidscentrum en zes basisscholen. En voor een middelbare school bieden buurgemeenten Huizen, Laren en Baarn volop keus. Het sfeervolle centrum van Eemnes biedt alle winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Wilt u een avond ongedwongen tafelen? Dat kan bij Grand Café Eemland. Of strijk op een mooie zondagmiddag neer op het terras van restaurant De Haven van Eemnes. Goede kans dat u er blijft hangen voor een lekker diner. En zo heeft Eemnes nog veel meer leuke plekken. En wilt u eens wat anders? 't Gooi met al haar goede horecagelegenheden ligt om de hoek. Kortom, het is ontspannen wonen in Zuidpolder!

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
555 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Eemnes
Oppervlakte
555 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water, in woonwijk, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Foto's

Nabijgelegen