Vorige | Volgende

Ruizendaallaan 0 ong EEMNES

Inschrijving/veiling 

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

Vanaf donderdag 14 september a.s. wordt gestart met de verkoop van 5 rijwoningen ten behoeve van verhuur. Deze 5 woningen - één hoekwoning en vier tussenwoningen - maken onderdeel uit van het project 'Het Amerveld' in het nieuwbouwproject 'Zuidpolder' te Eemnes. Dit kleinschalige project is uitermate geschikt voor particuliere beleggers als investering. Via de betrokken makelaars is vanaf 14...

Kenmerken

Soort object
Belegging
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Vanaf donderdag 14 september a.s. wordt gestart met de verkoop van 5 rijwoningen ten behoeve van verhuur. Deze 5 woningen - één hoekwoning en vier tussenwoningen - maken onderdeel uit van het project 'Het Amerveld' in het nieuwbouwproject 'Zuidpolder' te Eemnes. Dit kleinschalige project is uitermate geschikt voor particuliere beleggers als investering.

Via de betrokken makelaars is vanaf 14 september het informatiepakket te verkrijgen. Dit pakket bestaat o.a. uit verkooptekeningen, technische omschrijving, voorwaarde van de verhuurverplichting die is opgelegd door de gemeente Eemnes en het biedingsformulier. Het biedingsformulier dient uiterlijk 28 september a.s. om 17.00 uur ingeleverd te zijn bij de projectnotaris.

Bieden per woning of meerdere woningen is beide mogelijk. Verkoper houdt zich te allen tijde het recht voor om wel of niet te gunnen.


Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Gemeente
Eemnes
Sectie
L
Perceel
1172
Oppervlakte
623 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Nabijgelegen