Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Dorpsstraat 15 LAGE VUURSCHE

Koopsom € 800.000 v.o.n.

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

DE OUDE SMIDSE – COMMERCIËLE RUIMTE Top locatie - Woning, winkel of kantoor Gelegen op een A1-locatie, in de nostalgische en pittoreske dorpskern van de Lage Vuursche, wordt een commerciële ruimte gerealiseerd in de voormalige "Smederij". De ruimte heeft een vloeroppervlak van bijna 100 m² en is gelegen op de begane grond aan de rechterzijde van het complex. De commerciële ruimte is door u - als...

Kenmerken

Soort woning
Woning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
4
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2018

Omschrijving

DE OUDE SMIDSE – COMMERCIËLE RUIMTE

Top locatie - Woning, winkel of kantoor

Gelegen op een A1-locatie, in de nostalgische en pittoreske dorpskern van de Lage Vuursche, wordt een commerciële ruimte gerealiseerd in de voormalige "Smederij". De ruimte heeft een vloeroppervlak van bijna 100 m² en is gelegen op de begane grond aan de rechterzijde van het complex.

De commerciële ruimte is door u - als toekomstige gebruiker - nader in te delen in overleg met de ontwikkelaar en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE). Deze ruimte kan ook betrokken worden bij ofwel de maisonnette of het penthouse. Conform het geldende bestemmingsplan is deze ruimte bestemd voor wonen, winkel of kantoor ten behoeve van gemengde doeleinden categorie 1 en 2.

KENMERKEN
Bouwwijze: traditioneel gebouwd, deels pannengedekt, deels rietgedekt
Vloeroppervlakte: ca. 99 m²

U bepaalt.
Een aantrekkelijk voorrecht is dat u persoonlijk de indeling van uw woning kunt bepalen. De woningen worden casco geleverd. In overleg met de architect of uw eigen binnenhuisarchitect kan er invulling gegeven worden aan uw wensen.

Kortom: De Oude Smidse is zonder zorgen wonen op topniveau op één van de mooiste locaties in het groene hart in Nederland.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij spreken graag alle mogelijkheden en details met u door en beantwoorden met veel plezier uw vragen.

Voorbehoud gunning verkoper in verband met combinatie-koop.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
99 m²
Bruto inhoud
250 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's