Vorige | Volgende

Laarderweg 40 A Eemnes

Vraagprijs € 575.000 k.k.

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

Bouw uw eigen HUIS op deze schitterende bouwkavel in het centrum van Eemnes., De BOUWKAVEL van 657 m² heeft al een bouwvergunning voor de bouw van een traditioneel woonhuis met mansarde kap met een inhoud van ca. 580 m3 Eemnes, gelegen centraal in Nederland, aan de rand van 't Gooi, biedt een rustige en kindvriendelijke woonomgeving met een dorpse sfeer. Er zijn diverse scholen en...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2011-
Ligging
In centrum

Omschrijving

Bouw uw eigen HUIS op deze schitterende bouwkavel in het centrum van Eemnes., De BOUWKAVEL van 657 m² heeft al een bouwvergunning voor de bouw van een traditioneel woonhuis met mansarde kap met een inhoud van ca. 580 m3

Eemnes, gelegen centraal in Nederland, aan de rand van 't Gooi, biedt een rustige en kindvriendelijke woonomgeving met een dorpse sfeer. Er zijn diverse scholen en sportvoorzieningen. Ook voor uw boodschappen hoeft u Eemnes niet uit. Het dorpshart biedt u een diversiteit aan winkels. Meer winkelaanbod, restaurants e.d. vindt u in het nabij gelegen Laren, Blaricum, Hilversum en Baarn. Eemnes heeft zowel oude karakteristieke woonhuizen (unieke woonboerderijen) als onder moderne architectuur gebouwde woningen en wordt omgeven door natuur-/poldergebieden en bossen waar u wandelend of op de fiets kunt genieten van de rust.


Een bouwkavel voor de bouw van een royaal vrijstaand woonhuis met een maximale inhoud van 600 m3, exclusief bijgebouw. De nokhoogte is 7,30 meter en de goothoogte is 3 meter. Het bijgebouw is 50 m2 groot en heeft een inhoud van ca. 150 m3.

Er is reeds een bouwvergunning afgeven voor de bouw van een heerlijk royaal familiehuis, met o.a. een ruime living, woonkeuken, bijkeuken, 4 ruime slaapkamers, badkamer en een bijgebouw. De bouwtekeningen zijn ter inzage op ons kantoor. Met veel plezier presenteren wij u dit ontwerp.

Voor meer informatie over de bouwmogelijkheden zie het bestemmingsplan of neem gerust contact op met ons kantoor.Heeft u interesse in de bouwgrond en wilt u een keer de bouwgrond bekijken, neem dan contact met ons kantoor op.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
657 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Eemnes
Sectie
A
Perceel
4363
Oppervlakte
657 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum

Foto's