Vorige | Volgende

Naarderstraat 298 * Huizen

Vraagprijs € 875.000 v.o.n.

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

DE ULTIEME KANS OM UW DROOMVILLA TE REALISEREN! Gelegen tussen Huizen en Naarden met blijvend vrij uitzicht over natuurgebied "Nieuwe Bussumerheide" bieden wij aan een BOUWKAVEL van circa 1.300 m². Het perceel grenst deels aan percelen met luxe vrijstaande villa's en landhuizen. Een ultieme plek waar u optimaal van natuur en rust kunt genieten. Het mag met recht één van de toplocaties van Huizen...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan bosrand, in bosrijke omgeving, vrij uitzicht

Omschrijving

DE ULTIEME KANS OM UW DROOMVILLA TE REALISEREN!


Gelegen tussen Huizen en Naarden met blijvend vrij uitzicht over natuurgebied "Nieuwe Bussumerheide" bieden wij aan een BOUWKAVEL van circa 1.300 m². Het perceel grenst deels aan percelen met luxe vrijstaande villa's en landhuizen. Een ultieme plek waar u optimaal van natuur en rust kunt genieten. Het mag met recht één van de toplocaties van Huizen genoemd worden.

Op deze bouwkavel bestaat de mogelijkheid om een VILLA te realiseren met een bebouwbaar oppervlakte van maximaal 150 m², waarbij de goothoogte maximaal 6,5 meter bedraagt en de nokhoogte maximaal 11,5 meter, zodat er een inhoud van ca. 1.350 m³ ontstaat. Daarnaast is het mogelijk om een bijgebouw te realiseren met een oppervlakte van maximaal 60 m² (goothoogte 2,7 meter en nokhoogte 6,5 meter). Er rust geen aannemersverplichting op deze kavel.

KENMERKEN

BOUWJAAR: nieuwbouw
BOUWWIJZE/BOUWJAAR nieuwbouw
BEBOUWBAAR OPPERVLAKTE maximaal 150 m²
BIJGEBOUWEN: maximaal 60 m²
INHOUD: ca. 1.350 m³
PERCEELOPPERVLAKTE: ca. 1.300 m²De "Nieuwe Bussumerheide" bestaat uit heidevelden en naaldbebossing en geven een 'open' gevoel, zogenaamd ruimte om adem te halen. Vele mensen gebruiken deze omgeving dan ook om tot rust te komen en te genieten van de seizoenen, die elk hun eigen nadruk vestigen op deze prachtige omgeving. De Bussumerheide is het grootste aaneengesloten heidegebied in de omgeving. Wandelend over deze heide, wandelt u niet alleen op heidegrond, maar ook op een gebied vol geschiedenis. Het zult u dan ook niet verbazen dat dit gebied is aangewezen tot beschermd natuurmonument.

Kortom: de ultieme kans om uw droomvilla te realiseren.

Hebben wij uw interesse gewekt, dan gaan wij graag met u in gesprek om u te begeleiden bij de aankoop van deze kavel.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1300 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Huizen
Sectie
B
Perceel
8652
Oppervlakte
1300 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan bosrand, in bosrijke omgeving, vrij uitzicht

Foto's