Vorige | Volgende

Oud-Loosdrechtsedijk 46 B* Loosdrecht

Vraagprijs € 825.000 k.k.

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

BOUW UW EIGEN VILLA OP RIANTE BOUWKAVEL Unieke kans! Aan de Oud-Loosdrechtsedijk gelegen bieden wij aan een voormalige BOERDERIJ c.q. BOUWKAVEL van bijna 1.450 m² eigen grond. De ligging is zeer gunstig aan het begin van de Oud-Loosdrechtsedijk, dicht bij Hilversum en alle uitvalswegen, lagere scholen, kinderopvang, winkelcentrum, sportvelden en de Loosdrechtse plassen. Na het amoveren van het...

Kenmerken

Soort woning
Woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1920
Ligging
Landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Omschrijving

BOUW UW EIGEN VILLA OP RIANTE BOUWKAVEL


Unieke kans! Aan de Oud-Loosdrechtsedijk gelegen bieden wij aan een voormalige BOERDERIJ c.q. BOUWKAVEL van bijna 1.450 m² eigen grond. De ligging is zeer gunstig aan het begin van de Oud-Loosdrechtsedijk, dicht bij Hilversum en alle uitvalswegen, lagere scholen, kinderopvang, winkelcentrum, sportvelden en de Loosdrechtse plassen.

Na het amoveren van het bestaande woonhuis en schuur ontstaat een zeer royale bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. Volgens het vigerende bestemmingsplan mag het bebouwd oppervlak maximaal 190 m² (inclusief aan– en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen) bedragen. De maximale bouwhoogte voor de woning is 9 meter met een maximale goothoogte van 4 meter. De goot– en bouwhoogte van bijgebouwen mogen niet meer bedragen dan respectievelijk 3 meter en 5 meter.

Door de ligging tussen Hilversum en Oud-Loosdrecht heeft u de voordelen van de stad en het knusse van een dorp om de hoek! De locatie kenmerkt zich door de rust en vrijheid enerzijds en anderzijds de ligging op korte afstand van voorzieningen, zoals winkels (Loosdrecht en Hilversum), uitvalswegen (Utrecht en Amsterdam) en natuur (Hoorneboegse heide en Loosdrechtse plassen).

Kortom een uniek project voor mensen die buiten willen wonen met alle faciliteiten om de hoek. Mocht u dit aanspreken kom, dan vooral langs voor een bezichtiging om met eigen ogen de mogelijkheden te zien.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
150 m²
Bruto inhoud
500 m³
Perceeloppervlakte
1.432 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
loosdrecht
Sectie
C
Perceel
5342
Oppervlakte
1288 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Loosdrecht
Sectie
C
Perceel
7166
Oppervlakte
144 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Tuintype
tuin rondom

Foto's