Vorige | Volgende

Poppeswegje 44 Hulshorst

Vraagprijs € 895.000 k.k.

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

VRIJSTAAND WOONHUIS MET MOGELIJKHEID VAN EXTRA BOUWKAVEL Aan de rand van Hulshorst vindt u nog van die plekjes die het pure Veluwse gevoel uitademen. Bos, heide, rust, privacy en ruimte. Het grote voordeel van Poppeswegje 44 is de combinatie tussen een ruime VRIJSTAANDE WONING met externe TUINKAMER, BUITENZWEMBAD, BIJGEBOUW met CARPORT en de PAARDENGERELATEERDE OPSTALLEN bestaande uit een...

Kenmerken

Provincie
Gelderland
Gemeente
Nunspeet
Type
Paardenbedrijf
Hoofdbestemming
Paardenhouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom
Status
Beschikbaar

Omschrijving

VRIJSTAAND WOONHUIS MET MOGELIJKHEID VAN EXTRA BOUWKAVEL

Aan de rand van Hulshorst vindt u nog van die plekjes die het pure Veluwse gevoel uitademen. Bos, heide, rust, privacy en ruimte. Het grote voordeel van Poppeswegje 44 is de combinatie tussen een ruime VRIJSTAANDE WONING met externe TUINKAMER, BUITENZWEMBAD, BIJGEBOUW met CARPORT en de PAARDENGERELATEERDE OPSTALLEN bestaande uit een BINNENRIJHAL, STALLENCOMPLEX met totaal o.a. 28 PAARDEN-/PONYBOXEN, STAPMOLEN en PADDOCK.

Op deze locatie kunt u wonen en werken uitstekend combineren. Een andere mogelijkheid is om de oude bedrijfsgebouwen te slopen (ruimte-voor-ruimte regeling), waardoor een bouwkavel ontstaat voor een extra nieuw te bouwen woning.

De woning is in 2001 gebouwd en voorzien van een sfeervolle woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en naastgelegen bijkeuken, ruime woonkamer met open haard, werkkamer, drie slaapkamers, een complete badkamer en ruime bergzolder. In de tuin vindt u een bijgebouw met carport en opslagmogelijkheden, bakhuis en charmante tuinkamer naast het buitenzwembad met natuurlijk overdekt terras. Rondom de woning ligt een heerlijk besloten tuin met groot gazon, buxusvakken, bomen, struiken en hagen. Privacy staat voorop, maar hoe fijn is het wanneer u vanuit uw woonkeuken naar de paardenhoofden van uw eigen paarden kunt kijken.

LIGGING
Hulshorst is gelegen tussen Nunspeet en Harderwijk en daarmee uitermate centraal in het land. Er zijn goede verbindingen via uitvalswegen, snelweg A28 en het NS-station in Nunspeet of Harderwijk. Ook de schitterende golfbaan van Nunspeet, het Veluwemeer en de zandverstuiving zijn op korte afstand gelegen.

De woning met wooncomfort, mogelijkheden van de bijgebouwen en de omliggende grond heeft de verkoper altijd het fijne gevoel gegeven van wonen op deze locatie. Dit fantastische plekje wordt nu verkocht in verband met nieuwe wensen in de huidige levensfase.

KENMERKEN
Bouwjaar bedrijfswoning: 2001
Bouwwijze: traditioneel gebouwd en pannengedekt
Woonoppervlakte bedrijfswoning: ca. 135 m²
Externe bergruimte bedrijfswoning: ca. 26 m²
Inhoud bedrijfswoning : ca. 475 m³
Rijhal: ca. 997 m²
Stallencomplex: ca. 208 m²
Perceelsoppervlakte: 6.830 m²

WONING

Begane grond
Het object is op twee manieren te betreden. Er is één oprit voor de woning en één oprit voor de bedrijfsopstallen. Neemt u de oprit voor de woning, dan vindt u daar een ruime oprit met parkeergelegenheid. De woning betreden wij via de voordeur en komen in de entreehal met plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming, toiletruimte en meterkast. Aan de linkerzijde van de entreehal is een werkkamer gecreëerd, maar deze ruimte leent zich uiteraard ook voor andere doeleinden. Loopt u de entreehal door dan komt u in de woonkamer voorzien van houten vloer en open haard met kalkzandstenen schouw. De sfeervolle woonkeuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en voorzien van plavuizen vloer met vloerverwarming en openslaande deuren. Het L-vormige keukenblok is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Aangrenzend vindt u de bijkeuken met achterentree, aansluiting voor de wasmachine, wasbak, c.v.-installatie en een WTW-installatie.

Verdieping
Via de houten open trap bereikt u de overloop die tevens toegang biedt aan de bergzolder. De gehele verdieping is voorzien van een houten vloer. Er zijn totaal drie ruime slaapkamers met veel bergruimten achter de aangebrachte knieschotten. De achterslaapkamer is voorzien van een kastenwand en heeft nokzicht. Centraal gelegen vindt u de complete badkamer met wastafel, douchecabine, ligbad en toilet.

BIJGEBOUWEN WONING
Naast de woning staat een bijgebouw met carport en opslagruimte waarin tevens de pomp voor verwarming van het zwembad is gesitueerd Het naastgelegen bakhuis kan dienst doen als 'klein' gastenverblijf en is ook voorzien van een woon-/slaapkamer met houtkachel, badkamer en gedeeltelijke vliering. Naast het zwembad is een sfeervol terras gecreëerd voorzien van natuurlijke overkapping en houten tuinhuis, die in gebruik is als tuinkamer. Deze tuinkamer is voorzien van pantry en dubbele openslaande deuren.

RIJHAL
De binnenbak heeft een afmeting van 40 x 20 meter en is voorzien van een zandbodem en beschikt over een overheaddeur. Naast de binnenbak zijn 10 paardenboxen, een poetsplaats en een kantine te vinden.

STALLENCOMPLEX

De voormalige koeienstal is voorzien van 4 paardenboxen met buitenluiken, 7 binnenboxen en poetsplaats. Hiertegenover is een nieuwe schuur gebouwd, die is voorzien van 7 ponyboxen, zadelkamer, kantoorruimte met toilet en opslagruimte.
Voor het bedrijf is een vergunning verleend voor het houden van 15 volwassen paarden en 12 paarden in opfok (jonger dan 3 jaar).

OVERIGE OPSTALLEN
- stapmolen
- houten schuur
- paddock
- stro-opslag
- mestplaats
- parkeerterrein (zowel privé als bedrijfsmatig)

Bestemming.
De locatie is gelegen binnen het bestemmingsplan 'Buitengebied 2016'. De locatie heeft de bestemming 'Agrarisch – Paardenhouderij'. In dit bestemmingsplan wordt de mogelijkheid geboden om de bestemming te wijzigen naar 'wonen' door middel van bijvoorbeeld sloop van minimaal 1.000 m² bedrijfsbebouwing.
Spreekt de locatie u aan, maar zijn de agrarische bedrijfsgebouwen overbodig, dan biedt het bestemmingsplan en de 'Ruimte voor Ruimte'-regeling uitkomst. Met deze regeling kunt u op een financieel aantrekkelijke manier oude bedrijfsgebouwen laten slopen. De regeling is bedoeld om het platteland een oppepper te geven door het slopen van (voormalige) agrarische bebouwing. Wanneer u minimaal 1.000 m2 agrarische bedrijfsgebouwen laat slopen, krijgt u een bouwkavel voor - in principe - één woning. Deze woning kan op dezelfde kavel gerealiseerd worden, maar soms ook op een andere plek.

Heeft u behoefte aan nadere uitleg van deze regeling, neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen informeren over deze functieverandering.

In collegiale verkoop met Breeschoten en Vernooij te Odijk.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Paardenbedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 68 a 30 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nunspeet
Sectie
H
Perceel
4082
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Nunspeet
Sectie
H
Perceel
4081
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's