Vorige | Volgende

Amersfoortsestraatweg 218 * HUIZEN

Vraagprijs € 1.345.000 k.k.

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

BOUW UW EIGEN VILLA OP RIANTE BOUWKAVEL Gelegen aan de rand van villawijk 'Crailo', nabij bos en heide van het Goois Natuurreservaat, hebben wij het genoegen te koop aan te mogen bieden deze RIANTE BOUWKAVEL van bijna 4.000 m² eigen grond. Na het amoveren van de bestaande bungalow ontstaat een zeer royale bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. Volgens het vigerende bestemmingsplan is de...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

BOUW UW EIGEN VILLA OP RIANTE BOUWKAVEL

Gelegen aan de rand van villawijk 'Crailo', nabij bos en heide van het Goois Natuurreservaat, hebben wij het genoegen te koop aan te mogen bieden deze RIANTE BOUWKAVEL van bijna 4.000 m² eigen grond.

Na het amoveren van de bestaande bungalow ontstaat een zeer royale bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. Volgens het vigerende bestemmingsplan is de footprint van de bouwvlak ca. 635 m², exclusief maximaal 60 m² aan aan– en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen. De maximale bouwhoogte voor het hoofdgebouw is 11,5 meter met een maximale goothoogte van 6,5 meter.

Het perceel is volledig omheind met een elektrisch te openen toegangshek voorzien van cameratoezicht en biedt absolute privacy. De chique villawijk 'Crailo' is een toplocatie in het Gooi met een uitstekende bereikbaarheid. Vlakbij het centrum van Hilversum, Utrecht en de Internationale school, maar ook dichtbij Amsterdam en Schiphol. Ook diegene die kantoor/praktijk aan huis wenst zal zich hier thuis voelen.

Hebben wij uw interesse gewekt! Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3993 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Huizen
Sectie
A
Perceel
1655
Oppervlakte
112 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Huizen
Sectie
A
Perceel
1656
Oppervlakte
3873 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Huizen
Sectie
A
Perceel
1788
Oppervlakte
8 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's