Vorige | Volgende
Verkocht onder voorbehoud

Breukelerwaard 2B BREUKELEN

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

ONTWERP UW EIGEN WONING VOOR DIT UNIEKE BOUWPERCEEL Aan een idyllische landweg ligt midden in een weidegebied boerderij 'Nieuw Ruwiel'. Deze boerderij is gelegen aan de westzijde van de A2 in de nabijheid van buurtschap Oud Aa en wordt omzoomd door knotwilgen en een boomgaard met oude hoogstamfruitbomen. In het kader van de 'ruimte-voor-ruimte-regeling' (bedrijfsbeëindiging) ontstaat op dit...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

ONTWERP UW EIGEN WONING VOOR DIT UNIEKE BOUWPERCEEL

Aan een idyllische landweg ligt midden in een weidegebied boerderij 'Nieuw Ruwiel'. Deze boerderij is gelegen aan de westzijde van de A2 in de nabijheid van buurtschap Oud Aa en wordt omzoomd door knotwilgen en een boomgaard met oude hoogstamfruitbomen. In het kader van de 'ruimte-voor-ruimte-regeling' (bedrijfsbeëindiging) ontstaat op dit boerenerf de mogelijkheid voor het bouwen van twee vrijstaande woonhuizen.

Oud Aa, een buurtschap nabij Breukelen, dankt haar naam aan de rivier de Aa, in vroeger dagen een belangrijke verbindingsrivier met de Vecht. Het buurtschap zelf heeft ook nog een meer historische sfeer, vooral door de onverwachte verstilling van het platteland. Daar waar even verderop het verkeer op de A2 Amsterdam en Utrecht opzoekt, treedt de rust in bij het inrijden van de polder. Kalm grazende koeien en vrolijk springende lammeren bevolken dit waterrijke poldergebied. Daarnaast beschikt Breukelen over een treinstation en bent u met een half uur op Amsterdam Centraal of Amsterdam Airport.

Bij het ontwerpen van uw droomvilla dient u uit te gaan van een boerderij-ensemble rondom een gemeenschappelijk erf. De woning krijgt zijn eigen landschappelijke woonkwaliteiten, maar er is tevens sprake van een eenheid op het erf. De woning dient stoer, schuurachtig te worden ontworpen met een sobere detaillering. Het gebouw bestaat uit een enkelvoudige massavorm met zadeldak. Door de situering van de gebouwen dienen doorzichten naar het achterliggende landschap behouden te blijven.

De impressies in deze brochure geven u ideeën van hoe een eigentijdse woning er uit kan zien. Door mooi materiaalgebruik, zoals baksteen, hout en gedekte kleuren, gaat deze woning optimaal op in de omliggende landerijen. Het staat u natuurlijk ook vrij een ander bouwplan te bedenken, mits passend aan het beeldkwaliteitskader. Desgewenst kan de woning worden onderkelderd en is het mogelijk om in de achtertuin een zwembad van maximaal 50 m² te realiseren.

KAVELKENMERKEN

Kavel 2 – Breukelerwaard 2B
Maximale oppervlakte 160 m²
Maximale inhoud 1.000 m³
Goothoogte 4 meter
Nokhoogte 8,5 meter
Perceelgrootte ca. 2.165 m²


LEVERING
De levering van de kavel dient plaats te vinden bij notariskantoor Blokhuis en Duinstra te IJsselstein.

Voorbehoud gunning eigenaar

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2165 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Breukelen
Sectie
K
Perceel
282
Oppervlakte
2165 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's