Vorige | Volgende

Dorpsstraat 15 LAGE VUURSCHE

Vraagprijs € 695.000 k.k.

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

DE OUDE SMIDSE - COMMERCIËLE / WONINGRUIMTE In een luxueus appartementencomplex in het centrum van de Lage Vuursche hebben wij het genoegen te koop aan te bieden een COMMERCIËLE / WONINGRUIMTE met parkeervoorziening aan de voorzijde. Het appartementencomplex is recent verbouwd en gerenoveerd met behulp van duurzame materialen. De ruimte heeft een vloeroppervlak van ca. 107 m² en is gelegen op de...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2019
Ligging
Aan bosrand, in bosrijke omgeving

Omschrijving

DE OUDE SMIDSE - COMMERCIËLE / WONINGRUIMTE

In een luxueus appartementencomplex in het centrum van de Lage Vuursche hebben wij het genoegen te koop aan te bieden een COMMERCIËLE / WONINGRUIMTE met parkeervoorziening aan de voorzijde. Het appartementencomplex is recent verbouwd en gerenoveerd met behulp van duurzame materialen.

De ruimte heeft een vloeroppervlak van ca. 107 m² en is gelegen op de begane grond van het complex. De ruimte is door u - als toekomstige gebruiker - nader in te delen in overleg met de ontwikkelaar en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE). Conform het geldende bestemmingsplan is deze ruimte bestemd voor wonen, winkel of kantoor ten behoeve van gemengde doeleinden categorie 1 en 2.

Kortom: 'De Oude Smidse' is zonder zorgen wonen op topniveau op één van de mooiste locaties in het groene hart in Nederland.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij spreken graag alle mogelijkheden en details met u door en beantwoorden met veel plezier uw vragen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
107 m²
Bruto inhoud
320 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Baarn
Sectie
F
Indexnummer
4
Perceel
664
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan bosrand, in bosrijke omgeving

Foto's