Vorige | Volgende
Verkocht

Gruttoweg 46 Zeewolde

Dit agrarisch object is verkocht

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

Multifunctioneel hippisch complex op 3 ha in Zeewolde met optie huur bijkomende weilanden. Dit perfect onderhouden hippische complex is gelegen te Zeewolde en geheel gerenoveerd in 2011. Flevoland is centraal gelegen en kenmerkt zich door de open ruimte en een strakke indeling. Dit hippisch complex is makkelijk bereikbaar via de A27 afslag Zeewolde, na een vijftal minuten bereikt u het hippisch...

Kenmerken

Provincie
Flevoland
Gemeente
Zeewolde
Type
Paardenbedrijf
Hoofdbestemming
Paardenhouderij
Nevenbestemming
Manege/pensionstalling
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom
Status
Verkocht

Omschrijving

Multifunctioneel hippisch complex op 3 ha in Zeewolde met optie huur bijkomende weilanden.

Dit perfect onderhouden hippische complex is gelegen te Zeewolde en geheel gerenoveerd in 2011. Flevoland is centraal gelegen en kenmerkt zich door de open ruimte en een strakke indeling. Dit hippisch complex is makkelijk bereikbaar via de A27 afslag Zeewolde, na een vijftal minuten bereikt u het hippisch complex.
Het bevindt zich op een afstand van 60 km van Schiphol Airport/Amsterdam.

Het geheel bestaat uit een woning met 5 slaapkamers, diverse verblijven (3 appartementen en 4 studio's), ca. 90 stallen, voldoende opslagloodsen, 2 eb en vloed-binnenpistes (25m x 60m en 38m x 65m), 2 overdekte stapmolens, 3 longeerringen en een meer dan royale buitenpiste (6000 m2).

De landelijke woning vooraan op het complex bestaat uit een entreehal met naastgelegen charmante bureauruimte/ontvangstruimte, een gastentoilet, een zeer ruime lichte leefruimte met open keuken, een bijkeuken en een badkamer met wastafel, inloopdouche en ligbad. Op de eerste verdieping vinden we 5 slaapkamers en een badkamer. De leefruimte op de begane grond biedt een prachtig zicht op de tuin en de naastgelegen weides.

Het belangrijkste stalgebouw is gelegen achter de woning en herbergt een gezellige ontvangstruimte, een sanitaire ruimte, een ruime berging waar ook de wasmachine geïnstalleerd is, een recent geïnstalleerde fitnessruimte, 70 stallen samen met 6 poetsplaatsen, een zadelkamer, ingericht door SeBo, met voldoende bergruimte. Op de eerste verdieping zijn er 3 groom/ridersappartementen ondergebracht, waarvan 2 zeer ruim en met uitzicht op de binnenstallen.

Het tweede stalgebouw bevindt zich links van het grote stalgebouw en bevat 20 stallen, 4 poetsplaatsen en 2 zadelkamers, ingericht door SeBO en biedt achteraan voldoende opslagplaats. In een gedeelte van de opslagruimte is momenteel een plaatselijke dierenkliniek ondergebracht.

Rechts op het complex vindt men de 2 binnenpistes, beide daken zijn geïsoleerd en de bodems zijn van het type eb en vloed. Rond deze loodsen is de buitenpiste gelegen van ca. 6.000m2, eveneens een eb en vloed-piste zodat zelfs bij intensief gebruik de bodems steeeds perfect liggen. Men heeft vooraan in het gebouw ook een zeer charmante ontvangstruimte ondergebracht, uitgerust met een prachtige bar en keuken. Aansluitend bevindt zich een kantoorruimte. Zowel de ontvangstruimte als het kantoor geven zicht op de binnenpiste. Op de eerste verdieping vindt men nog 4 landelijk ingerichte gastenverbijven met een aparte sanitaire ruimte, ideaal voor klanten of logies.

Aangezien het een zeer professionele accommodatie betreft, zijn er verder ook nog 2 overdekte stapmolens, 3 longeerringen waarvan 1 in klinkers en 2 in zand en 6 winterpaddocks. Er bevinden zich achteraan nog 3 overdekte opslagplaatsen met een totale afmeting van 40m x 33m, waar ruimte is voor een grote voorraad strooisel, hooi, rollend materieel en vrachtwagens.

De tuin biedt ook toegang tot een luxueuze orangerie die volledig geïnstalleerd is met een prachtige bar en gezellige open haard. Het is ideaal om 's avonds na een drukke dag te ontspannen, zowel in de zomer als in de winter is het gezellig vertoeven. Aansluitend vinden we nog een ruime leefruimte met ingerichte keuken, aparte badkamer en een slaapruimte.
Het complex is energiezuinig door de aanwezigheid van zonnepanelen (100.000KW/piekuur).

Mogelijkheid om 2,4 ha met hout omheinde weiden bij te huren.

Dit hippisch complex is uitermate geschikt voor de professionele paardenliefhebber, die er kan genieten van een magnifieke omgeving. Het complex kan zowel gebruikt worden als pensionstal en/of handelsstal of voor een sportstal die hoge eisen stelt aan een hippische accommodatie.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Paardenbedrijf
Nevenbestemming
Manege/pensionstalling
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
3 ha 27 a 60 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeewolde
Sectie
D
Perceel
1538
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Zeewolde
Sectie
D
Perceel
1579
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Zeewolde
Sectie
D
Perceel
1580
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Zeewolde
Sectie
D
Perceel
1581
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Zeewolde
Sectie
D
Perceel
1540
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's