Vorige | Volgende
Verkocht

Ruijtersweide II EEMNES

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

035-5394470

info@waaijmakelaars.nl

Omschrijving

Bouwnummer 282 Op een enorme kavel aan het Van Wijkplantsoen staat deze grote hoekwoning met een eigen parkeerplaats. Deze woning is extra bijzonder want aan de voorgevel komt een bescheiden kunstwerk die onderdeel vormt van de kunstroute in Zuidpolder. De woonkamer en keuken hebben een extra raam in de zijgevel waardoor u leuk uitkijkt en het licht mooi binnenvalt. Onder de dwarskap gaat een...

Kenmerken

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
289
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2019

Omschrijving

Bouwnummer 282
Op een enorme kavel aan het Van Wijkplantsoen staat deze grote hoekwoning met een eigen parkeerplaats. Deze woning is extra bijzonder want aan de voorgevel komt een bescheiden kunstwerk die onderdeel vormt van de kunstroute in Zuidpolder.
De woonkamer en keuken hebben een extra raam in de zijgevel waardoor u leuk uitkijkt en het licht mooi binnenvalt. Onder de dwarskap gaat een enorme tweede verdieping schuil waar u met gemak nog twee kamers kunt maken.

Bouwnummer 289
Deze hoekwoning is bescheiden van formaat en daardoor perfect voor een single of stel. U woont hier gezellig aan het Van Wijkplantsoen met een fijne tuin op het oosten. Naast het huis is volop parkeergelegenheid. Het huis heeft twee slaapkamer en een vaste trap naar de zolder met ruimte voor nog een extra kamer.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
289
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
82 m²
Bruto inhoud
205 m³
Perceeloppervlakte
101 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Kadastrale gegevens

Oppervlakte
101 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype
achtertuin
Tuin
5 x 10 m
Oppervlakte
50 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Foto's